Algemene informatie & Algemene voorwaarden

Contact gegevens & Algemene voorwaarden

ALGEMENE INFORMATIE "StudioStof"

Hogeweg 67 - 6367BB - Voerendaal
06 18964804
KVK 14112504 (onderdeel van Het Winthager Shuuske)
BTW nummer NL001813263B83


ALGEMENE VOORWAARDEN "HET WINTHAGER SHUUSKE"

ARTIKEL 1 - Betaling

Op de website vermelde prijzen zijn in Euro`s, incl. BTW en excl. verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden bij het afhalen van de bestelling of door bankoverschrijving op ING rekeningnr NL47INGB0008997573 t.n.v. Studio Stof te Voerendaal.
Levering vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. De levertijd gaat in op het moment dat de betaling ontvangen is.

ARTIKEL 2 - bestelling en levertijd

Na ontvangst van de bestelling ontvangt u direct per mail een orderbevestiging.
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Studio Stof is bijgeschreven worden de bestelde artikelen verzonden, mits voorradig, binnen de aangegeven levertijd van het betreffende product. Indien de bestelde artikelen niet voorradig zijn krijgt u van StudioStof zo spoedig mogelijk een bericht met de verwachte levertijd.

ARTIKEL 3- retourneren

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet, kunt u de bestelling, op eigen kosten, in orginele verpakking terugsturen. U dient binnen 2 dagen contact op te nemen met Studio Stof met opgaaf van reden. Houd er ook rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en niet aangemelde retourzendingen door ons NIET worden gecrediteerd.

Vervolgens dient u dan binnen 14 dagen na levering van de bestelling de ongebruikte artikelen te retourneren aan Studio Stof, Hogeweg 67, 6367 BB Voerendaal . Hierna zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.

Studio Stof behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd. Studio Stof behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen twee dagen na aflevering van de bestelling aan Studio Stof is gemeld.

We raden je aan om een eventuele klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@studiostof.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

ARTIKEL 4 - annuleren bestelling

Indien u een bestelling plaatst, betaald via ons platform, zijn we genoodzaakt de administratie kosten en financiële bijdrage in rekening te brengen voor de gemaakte kosten van het retourboeken.

ARTIKEL 5 - Verzending

De verzending van uw bestelling geschiedt via DPD. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. StudioStof is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via DPD. U kunt uw pakket eventueel verzekerd laten verzenden. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen tijdens het bestelproces.

ARTIKEL 6 - garantie

StudioStof staat ervoor garant dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

ARTIKEL 7 - overmacht

Heeft StudioStof zich niet gehouden aan het nakomen van enige verplichting naar de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt o.a. verstaan: Bedrijfsstoringen bij StudioStof

ARTIKEL 8 - eigendomsrechten

De website van StudioStof geheel, incl. de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van StudioStof worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden worden gebruikt.

ARTIKEL 9 - privacy

StudioStof geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door, zonder toestemming van de klant. StudioStof gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en eigen gebruik (mits toestemming is verkregen).(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2023 Studiostof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel