STOFUITLEG

Ben je een beginnende naai(st)er en kamp je met vragen als " wat is tricot? " of " wat is french terry? " of " tricot afwerken, hoe doe je dat? " , " hoe naai je kleding? " ?

Of ben je een ervaren naai(st)er en wil je meer weten over bepaalde soorten stof? Of over bepaalde technieken? Zoals " wat is modal voor stof? " of " hoe naai je met een tweelingnaald? " of " wat is tencel stof? " ?

Dan ben je in deze sectie van StudioStof.nl aan het juiste adres! Wij proberen jullie wegwijs te maken in de wereld van naaien en stoffen. We proberen daarbij antwoord te geven op de vraag " Welke soorten stof zijn er? " , geven uitleg over de eigenschappen van stofsoorten, geven naaitips voor beginners en naaitips voor gevorderden, vertellen wat over naaitechnieken, hoe naai je?

Kortom: we proberen jullie op weg te helpen om zo te zorgen dat jullie de juiste stoffen vinden voor de juiste projecten en zo de allermooiste resultaten te laten bereiken.

Heb je een specifieke vraag die je graag uitgewerkt zou zien? Laat het ons dan vooral weten via info@studiostof.nl en dan proberen wij er een artikel aan te wijden!

© 2016 - 2022 Studiostof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel